Over and out. For now 🤗

Mitt liv har gått in i ett helt nytt kapitel och innehållet i den här bloggen får ligga här som en bit av min historia som är just det, historia. För allting i den har förstås lett mig till den här punkten i mitt liv. Allt svajande, all obstinatism, alla misslyckade relationer och försök att förstå mig själv. Från självförakt till självuppskattning, från vardagsalkoholism till terränglöpning, från att tro att jag inte är värd något bra till insikten att jag bara förtjänar bra saker. Det har varit några intressanta år. Eller snarare, det har varit ett intressant liv.

Just nu är tillvaron underbar och framtiden är något jag ser fram emot. Har en person vid min sida som tar fram mitt allra mest genuina jag, det där jaget jag alltid vetat att jag varit, men som inte fått utrymme att existera på grund av ett dåligt självförtroende som in sin tur dragit åt sig människor som varit helt fel för mig.

Jag tänkte först skriva ett helt inlägg om det där, men kände instinktivt att det är dags att sluta skriva nu. Jag vill uppleva livet, inte skriva om det. Jag behövde skrivandet när jag svajade eftersom det blev lättare att hålla fast vid något om det samtidigt fanns nedskrivet. Det finns ingenting att hålla fast vid längre, nu handlar allt om att släppa taget och bara leva. Så jag gör det nu.

Tack alla ni som troget följt med mina brokiga år. Kanske hörs vi igen i framtiden, kanske inte. Det är det fina med kråksången, det är ingen som vet!